Оборудване

Фирма „METALQUIMIA” е създадена през 1971 година в град Жирона, Испания. През годините фирмата изгражда репутация сред своите клиенти на световен лидер в технологията и производството на цялостни автоматизирани линии за варено-пушени деликатеси и мариновани месни продукти.

От самото начало „METALQUIMIA” насочва усилията си към разработването на технологични иновации и следва неотменно своята цел да предлага максимално качество и висококвалифицирано обслужване към всички предлагани от фирмата машини. Благодарение на тези свои усилия, в този момент машините на фирма „METALQUIMIA“ присъстват в най-големите и най-развитите месопреработвателни предприятия по света.

През годините „METALQUIMIA” е изградила позиции на фирма, предлагаща машини за производството на варено-пушени и мариновани деликатеси с най-напреднала технология, включвайки непрекъснати производствени линии, максимално ниво на автоматизация, с пълен контрол върху производствените параметри, проследяемост, висока производителност, лесна поддръжка, висока хигиена и максимално улеснение при почистване и хигиенизиране, стабилност и, разбира се, рентабилност.

Виртуално проектиране, проучване и анализи във фирмената централна лаборатория, експериментална база за индустриално проучване и разработка на вашите нови месни продукти, ексклузивен цех за изработването на прототипи, технологично ноу-хау, обучение на техници и технолози, технологични и производствени консултации, пазарни проучвания, формулиране и подготвяне на саламури и адитиви, и др. – това са само някои от услугите, които „METALQUIMIA” предлага на своите клиенти.

METALQUIMIA” е единственият производител, специализиран във всяка една фаза от производствения процес, предлагайки на своите клиенти в световен мащаб едно цялостно решение и пълна гаранция при производството на техните продукти, чрез производствени линии, които са многофункционални и високо автоматизирани, хигиенични, безопасни, незамърсяващи околната среда и разработени с цел да намалят производствените разходи и по този начин да подобрят конкурентността на месопреработвателната индустрия.