Международно изложение IFFA 2010

От 08 до 13 Май 2010 година във Франкфурт на Майн, Германия, се проведе най-мащабното международно изложение за месопреработвателната индустрия "IFFA 2010". Повече от 50 години "IFFA" е водещият международен форум, на който фирми от цял свят представят своите иновации, основно в областта на месопреработвателната индустрия.

Фирма "ПАНАКОМ ЛИМИТИД" ООД участва на изложението съвместно със своя партньор "METALQUIMIA".

Фирма "METALQUIMIA" имаше удоволствието да приветства своите посетители на един от най-големите и внушителни щандове на изложението "IFFA 2010". Простирайки се на близо 1000 квадратни метра, испанският гигант демонстрира най-новите си иновационни технологии в сферата на оборудването. Безспорно най-голямо внимание предизвика официалното представяне на линията за ускорено сушене на слайсирани месни продукти. Първата такава линия вече е инсталирана и успешно работи в испанския месопреработвателен гигант "CASADEMONT". Също така, бяха изложени различни модели инжектори, тумблери, пълначни машини, смесители за саламура, тендери, машини за дрениране, пароварилни системи и др. Освен оборудване, "METALQUIMIA" представи своята нова разработка "IDFOOD", базирана на радиочестотна идентификация (RFID), осигуряваща безопасността на продукта, като успоредно с това защитава търговската марка и персонала, подобрява ефективността и производителността, гарантира добър контрол и проследяемост, намалява производствените разходи.      

За фирма "ПАНАКОМ ЛИМИТИД", участието на това изложение бе изключително полезно в няколко насоки – запознаване с тенденциите и новостите в развитието на месопреработвателната индустрия в световен мащаб, посрещане на съществуващи и потенциални нови клиенти на щандовете на нашите партньори, осъществяване на контакти и бизнес взаимоотношения с нови партньори, по този начин разширявайки портфолиото от предлагани продукти и услуги на българския пазар.